You're here : Start Pomoc - FAQ Polityka prywatności
Polityka prywatności PDF Drukuj Email
Wpisany przez Krzysztof Król   
niedziela, 15 marca 2009 10:52

Korzystając ze sklepu akceptujesz zasady naszej Polityki Prywatności znajdujące się poniżej. Jeżeli nie zgadzasz się z którymkolwiek punktem, prosimy o niekorzystanie z serwisu.

  1. Fijor.pl zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Jednocześnie zobowiązuje się do poinformowania o wprowadzanych zmianach każdego aktualnego użytkownika (właściciela konta) na 7 dni przed faktycznym wprowadzeniem tych zmian. Każdego odwiedzającego Fijor.pl obowiązuje aktualna Polityka Prywatności.
  2. W czasie korzystania z Fijor.pl możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez np. wypełnienie formularza (lub w inny sposób).
  3. Niepodanie wymaganych danych osobowych, spowoduje zablokowanie danej czynności, co może nawet doprowadzić do blokady korzystania z serwisu.
  4. Wszystkie uzyskiwane dane osobowe są bardzo dobrze chronione i wykorzystywane wyłącznie do celów informacyjnych i marketingowych, na potrzeby serwisu Fijor.pl oraz jego partnerów zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.09.1997 (Dz. u. nr 133 poz. 883).
  5. Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości e-mail użytkownikom Fijor.pl. Należy rozumieć przez to wszelkie niezapowiedziane wcześniej informacje, które jednak ściśle związane są z działalnością Fijor.pl np.: zmiany, promocje, życzenia, jak i informacje związane z działalnością partnerów Fijor.pl np. wspólne promocje.
  6. Dane osobowe podane w komentarzach do prezentowanych towarów, lub innych naszych produktów są jawne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Nie jesteśmy w stanie ich zabezpieczyć, dlatego też dane z formularza "Dodaj Komentarz" nie podlegają Polityce Prywatności.
  7. Dane pozyskane dzięki formularzom znajdującym się gościnnie na naszych stronach, dotyczących usług i produktów nieoferowanych przez Fijor.pl nie podlegają naszej Polityce Prywatności.
  8. Oprogramowanie obsługujące Fijor.pl wykorzystuje technologię Cookies. Każdy korzystający z Fijor.pl zobowiązany jest do przyjmowania tzw. Ciasteczek.

 

Wyłączenie odpowiedzialności.

Nie ponosimy odpowiedzialności w przypadku, gdy dostarczony przez nas produkt nie będzie spełniał Twoich oczekiwań lub zawierał braki z winy producenta. Niemniej jednak staramy się, aby oferowane przez nas produkty były najwyższej jakości oraz abyś miał dostęp do jak najbardziej szczegółowych opisów każdego z nich, co pozwoli Ci na wybór najbardziej odpowiadającej pozycji w zakupach z Fijor.pl.

Poprawiony: niedziela, 15 marca 2009 11:05
 

Kategorie Sklepu


Lista produktów


Szukanie zaawansowane





Nie pamiętasz hasła?
Zapomniałeś nazwy użytkownika?
Nie masz jeszcze konta? Rejestracja

Interesuje Cię barter?

Zapraszamy na platformę barterową do zapoznania się z naszą bogatą ofertą.

Kontakt i zamówienia

 Krzysztof Król

Szybki kontakt:
Napisz do nas BIURO
Zadzwoń - 696 653 888

KOSZT DOSTAWY:

7 zł przedpłata

17 zł pobranie

Zamówienie od 150 zł:

0 zł Przedpłata

10 zł pobranie

Producenci